Ronkansuon luontopolku on vain neljän kilometrin etäisyydellä. Patikointi suoreitillä soveltuu sopivin jalkinein kokemattomallekin retkeilijälle. Osana Puurijärvi-Isosuon kansallispuistoa alue on perhos- ja hyönteiskannaltaan merkittävä. Suolla pesivät kurjet saavat aikaan melkoisen kevätkonsertin ja kerääntyvät suon ylle paluumuuttomatkallaan etelään. Joutsenet ruokailevat runsaslukuisasti lähipelloilla ja monet kahlaajalajit liikkuvat rantavesissä.

Lintutornista, jonne on matkaa n. 30 km, voitte bongailla lintuharvinaisuuksia. Kiikari ja kamera mukaan.

Ympärivuotiset extreme-mönkijäsafarit, lumikelkkailu ja tasokas kaksiratainen Hiittenharju- curling ovat lähietäisyydellä asunnoltanne. Hiittenharjun laskettelukeskus on avoinna hiihtosesonkina. Näin saatte uudenlaista ulottuvuutta ja liikunnallisuutta lomallenne.

Toimimme yhteistyössä Wallan tallin kanssa, joka tarjoaa lännenratsastusta ja palveluja kaikentasoisille hevosista kiinnostuneille. Suosittelemme lämpimästi.

Marja- ja sienimetsät ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja läheiselle Kiettareen riippusillalle patikoituanne eteenne avautuu upea näkymä Kokemäenjoelle. Sauvakävely raikkaassa ilmassa kohottaa sekä mielialaa että kuntoa.