Mäkitupa

Loma-asuntomme "Mäkitupa", asuinpinta-alaltaan 69 m2 sijaitsee rauhallisessa maaseutumiljöössä Kokemäenjoen varrella. Terassilta on näköala joelle ja Kiettareen sillalle. Terassilta pääsee suoraan saunaan.

Sähkölämmitteisessä asunnossa on yksi parivuoteella varustettu makuuhuone ja olohuoneessa makuupaikat neljälle. Olohuoneessa varaava takka. Puulämmitteisessä saunassa on myös suihku. Saunassa, pukuhuoneessa ja vessassa on miellyttävä lattialämmitys. Asunnossa on radio/CD-soitin ja satelliitti-TV.

Raikas ja täysin juomakelpoinen kaupungin verkostovesi on käytössänne. Asunnossa on tarvittavat kodinkoneet yhteiseen herkkuhetkiin ja makunautintoihin, jenkkikaappi, liesi liesituulettimineen, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astianpesukone sekä astiasto kuudelle majoittujalle. Asunnossa on myös pyykinpesukone ja pölynimuri.

Nurmikkoisessa hoidetussa puutarhassa on istutuksia, huvimaja, puutarhakeinu ja muurattu ulkogrilli, jonka vieressä on penkki istuimineen. Tontilla on mahdollisuus kalan savustukseen sekä lapsille oma keinu ja hiekkalaatikko "sankoineen ja kauhoineen".

Rannassa on uimalaituri tikkaineen ja oma soutuvene. Saatavilla polkupyöriä ja mato-onkia.

Tässä asunnossa ei sallita lemmikkieläimiä.