• Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisyyttä. Loma-asuntomme "Mäkitupa" ja "Torppa" vaalivat nimillään länsisuomalaista kulttuuriperintöä, mutta tasoltaan ne edustavat korkeaa tähtiluokitusta.

• Kodikkuus ja siisteys sekä korkea varustetaso ovat tuotemerkkimme. Kodinkoneet ja laitteet ovat kansainvälistä huippulaatua. Keittiöissä on täydellinen astiasto. Kaikissa loma-asunnoissamme on raikas, juomakelpoinen talousvesi.

• Hintamme ovat asuntokohtaisia, ja pyrimme pitämään ne edullisina kaikille kohderyhmille.

• Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


S-Systems on tasokas vaihtoehto majoittua rauhalliseen maaseutumiljööseen valtatie kahden tuntumassa Kokemäellä, joenvarsikulttuurin kehdossa, nimikkojoen varrella.

Puurijärvi-Isosuon kansallispuisto on rajanaapurimme. Kansallispuisto on yksi Suomen suurimmista suo- ja lintuvesialueista. Haukkoja esiintyy useita lajeja ja kahlaajia on avoimilla soilla runsaslukuisesti. Logomme kuovi edustaa alueemme lintupopulaation monimuotoisuutta. Muuttolinnut eksoottisine lajikohtaisine kutsuäänineen valtaavat keväisin ja syksyisin jokialueen ja lähipellot. Joutsenet uiskentelevat aivan ranta-alueellanne.

Läntisen Suomen suositut perhelomakohteet Särkänniemi ja Muumimaailma ovat kesäisin monien lapsiperheiden viikko-ohjelmassa. Kokemäki on aina lähellä. Pori Jazz ja lukuisat ulkotapahtumat, kulttuurielämykset kuten Vanha Rauma ja Emil Cedercreuzin museo, purpurit ja markkinat ovat koettavissa aivan lähietäisyydellä. Kesä on täynnä teematapahtumia ja näyttelyitä. Käynnin Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksessa voitte vallan mainiosti yhdistää tutustumiseen Tuohitori-kirppikseen, joka on kooltaan lähiseutujen suurin. Eipä sieltä juuri tyhjin käsin poistuta, vaikka ostopakkoa ei olekaan!

Turku ja Tampere ovat runsaan tunnin ajomatkan päässä. Poriin ja Raumalle ehtii hyvinkin vajaassa tunnissa. Helsinkiin on valtatie kakkosta ajaen n. parin tunnin matka. Kokemäelle on hyvät juna- ja bussiyhteydet. Kaupungin keskustasta meille on matkaa 12 km. Mistä tahansa tulettekin, pääsette aivan loma-asuntonne ovelle asti helposti ja vaivattomasti kautta vuoden.

S-Systems
Taavetintie 63
32800 Kokemäki
puh. 040 834 9870
www.s-systems.fi