Torppa

 

 

 

 

 

 

 

"Torppa" sijaitsee turvallisessa ja kiireettömässä maalaismiljöössä kauniin Kokemäenjoen varrella. Tilavuudeltaan 69 neliömetrin kokoisessa asunnossa on yksi parivuoteella varustettu makuuhuone ja olohuoneessa makuupaikat neljälle. Asunnossa on radio / CD-soitin ja satelliitti–TV.

Asunnossa on sähkölämmitys ja varaava takka. Saunassa, pukuhuoneessa ja vessassa on miellyttävä lattialämmitys. Puulämmitteinen sauna on varustettu suihkulla. Raikas kaupungin verkostovesi on täysin juomakelpoista.

Makuelämysten tuottamiseen käytössänne ovat liesi, jossa liesituuletin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, jenkkikaappi ja astianpesukone. Astiasto on kuudelle majoittujalle. Lisäksi on pyykinpesukone ja imuri.

Terassilta avautuu kaunis näkymä joelle. Käynti saunaan on suoraan terassilta. Hoidetussa puutarhassa on istutuksia, huvimaja, muurattu ulkogrilli, puutarhakalusto sekä puutarhakeinu. Lapsille on tarjolla kalustettu ja asianmukaisesti varusteltu "Hupitupa" – leikkimökki, keinu ja hiekkalaatikko.

Rannassa on uimalaituri tikkaineen ja oma soutuvene. Rantatörmällä on mahdollisuus kalansaaliin savustamiseen.

Lisäksi on saatavilla polkupyöriä sekä mato-onkia.

Huom! Vain sylikoirat / kissat sallitaan.